Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Hof van Salland - Investeren

Te koop: Villa 5

TE KOOP: VILLA 5
Wellness Lodge XXL voor 6 personen

115 m2 ca. bvo
670 m2 kavelgrootte
Perceel met veel privacy

INDELING
Een vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl. 

 
 

BEGANE GROND
Entree met apart toilet. De ruime woonkamer is ingericht met flatscreen tv, gasgestookte openhaard, vloerverwarming en openslaande deuren naar het terras. Op het terras staat een teakhouten tuinset met parasol en een (kunststof) rieten tuinset. Verder is er een luxe open keuken, met een kookplaat (5-pits en een wokbrander), vaatwasmachine, espresso-apparaat van Illy, combi-oven en een koelkast met aparte vriezer aanwezig. Op de begane grond bevindt zich tevens een slaapkamer met een tweepersoonsbed, flatscreen en een badkamer en suite met regendouche, Sunshower en wastafel.

VERDIEPING
Op de verdieping vindt u twee slaapkamers met flatscreen. De ene slaapkamer is ingericht met twee eenpersoonsbedden en de ander met een tweepersoonsbed. Ook vindt u hier een traditionele opgietsauna en tweede badkamer met een whirlpool, wastafel en een apart toilet.
 

Datum in gebruikname: 1-12-2015

 
Ruim terras rondom villa 5 op Hof van Salland
 
Living villa 5 Hof van Salland
 
 

GENIETEN & RENDEMENT
Op Hof van Salland kiest u voor een waardevaste, solide en betrouwbare investering. Dankzij de combinatie van een kwalitatief hoogwaardig product, de prachtige locatie en het bewezen parkconcept met hotelservices zijn aantrekkelijke rendementen haalbaar. 

 

Aan deze pagina kunt u geen rechten ontlenen.