Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

HomeAanbodOver het parkInvesterenBrochureRestaurantContactVilla hurenInvesteren

Te koop: Villa 56

  1. Beukelaer XL Comfort: Villa 56 (6p)

TE KOOP: VILLA 56
Beukelaer XL Comfort voor 6 personen

Aan de rand gelegen met uitzicht naar de Hellendoornseberg
115 m2 ca. bvo
516 m2 kavelgrootte

INDELING
Een vrijstaande villa voor zes personen aan de rand van het park gelegen met uitzicht naar de Hellendoornseberg. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.

 
Maak een afspraak voor bezichtiging
 

BEGANE GROND 
Entree met apart toilet. De ruime woonkamer is ingericht met flatscreen tv, gasgestookte openhaard, vloerverwarming en openslaande deuren naar het terras. Op het terras staat een teakhouten tuinset met parasol. Verder is er een luxe open keuken, met een kookplaat (5-pits en een wokbrander), vaatwasmachine, Illy espresso apparaat, combi-oven en een koelkast met aparte vriezer aanwezig. Op de begane grond bevindt zich tevens een slaapkamer met een tweepersoonsbed, flatscreen en een badkamer en suite met inloopdouche en wastafel. Combi wasmachine / droger aanwezig.

VERDIEPING
Op de verdieping vindt u twee slaapkamers: een met twee eenpersoonsbedden en een met een tweepersoonsbed. En is er een tweede badkamer aanwezig met een whirlpool, wastafel en een apart toilet.

Datum in gebruikname: 01-10-2010

 
Terras villa 56 op Hof van Salland
 
Uitzicht villa 56 op Hof van Salland
 
Plan uw bezoek
 

GENIETEN & RENDEMENT
Op Hof van Salland kiest u voor een waardevaste, solide en betrouwbare investering. Dankzij de combinatie van een kwalitatief hoogwaardig product, de prachtige locatie en het bewezen parkconcept met hotelservices zijn aantrekkelijke rendementen haalbaar. 

 

Aan deze informatie kunt u geen rechten ontlenen, prijswijzigingen voorbehouden.