Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Hof van Salland - Investeren
Bouwstijl en tuin

Duurzame materialen, weinig onderhoud

Gebouwd in traditionele stijl

Meer informatie?

Bouwstijl en tuin

 

Eigen bouwstijl

De woningen op Hof van Salland zijn gebouwd in Twents-Saksiche stijl en passen bij de omgeving. Bij de bouw worden degelijke traditionele materialen gebruikt. Dat zorgt voor een geheel eigen uitstraling en maakt de objecten duurzaam en onderhoudsvrij. 

Ambachtelijk

De villa’s zijn opgetrokken uit een fraaie handvormsteen, gemetseld in wildverband. Verder wordt er gebruik gemaakt van zinken goten, gebakken dakpannen, ruime overstekken en gevelbekleding van inlands eiken. Deze combinatie zorgt voor een landelijke en tijdloze uitstraling, wat bijdraagt aan een hoge waardevastheid. Andere details:

- Vloer begane grond: goed geïsoleerde ribcassettevloer, voorzien van vloerverwarming
- Vloer verdieping: kanaalplaatvloer, voorzien van vloerverwarming
- Kozijnen: hoogwaardig kunststof, voorzien van gasgevuld isolatieglas
- Terras: aangelegd met gebakken klinkers
- Sluitplan per villa: elektronisch voordeurslot, toegankelijk met programmeerbare kaarten 

Tuin 

De tuin is vanuit de woonkamer via openslaande deuren bereikbaar. Terrassen liggen op het zuiden en zijn aangelegd met gebakken klinkers. Het tuinmeubilair is van teakhout. U profiteert maximaal van zon en privacy. Bij de beplanting is rekening gehouden met de seizoenen, zodat in elke periode de groene parkachtige sfeer zichtbaar is. U ziet onder andere skimmia, japonica, rhododendron, kattenkruid, buxus, lavendel en beukenhaag.