Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Hof van Salland - Investeren
Recreatiewoning kopen in Overijssel

Recreatiewoning kopen in Overijssel

 
  • Luxe recreatiewoningen te koop
  • Aantrekkelijke investering
  • Unieke vakantiebestemming

Recreatiewoning kopen in Overijssel

Koopt u een recreatiewoning in Overijssel op Hof van Salland? Dan koopt u een recreatiewoning op één van de beste vakantieparken van Nederland. Gelegen in Hellendoorn, met Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug binnen handbereik is dit de perfect bestemming voor een recreatiewoning in Overijssel. Vanaf het vakantieresort fietst u zo het Nationaal Park op. Naast de Sallandse Heuvelrug is er op het vakantieresort in Overijssel ook genoeg te beleven. Neem bijvoorbeeld een duik in het verwarmde buitenzwembad of sla een balletje op de all weather tennisbaan. Bij Hof van Salland koopt u een vakantiewoning in Overijssel die volop mogelijkheden biedt. Bekijk het aanbod, want er is voor iedereen wel een passende recreatiewoning te koop in Overijssel.

 
 

Vakantiehuis in Overijssel kopen?

Wilt u graag genieten van de rust en ruimte die de provincie Overijssel biedt? Dan is een vakantiewoning in Overijssel kopen een goed idee. Met een tweede woning in Overijssel kunt u op elk gewenst moment ontsnappen aan de dagelijkse sleur. De luxe recreatiewoningen van Hof van Salland bieden u de rust en ruimte die u verlangt. De vrijstaande woningen zijn gelegen op ruime kavels en de groottes variëren van 4 tot 20 personen. Allen zijn voorzien van hedendaagse faciliteiten en een aantal woningen beschikken zelfs over luxe wellnessfaciliteiten. Zo geven de woningen u het gevoel van een tweede thuis. De ruime opzet van de woningen samen met de luxe faciliteiten en de ligging in een uniek vakantiegebied zorgen ervoor dat de recreatiewoningen ook perfect zijn om te verhuren. Mocht u een recreatiewoning kopen in Overijssel om te verhuren, dan behaalt u bij volledige verhuur een aantrekkelijk rendement op uw investering.

 
 
 

Recreatiewoning kopen in Overijssel om te verhuren

Bij Hof van Salland kunt een vakantiewoning kopen om deze vervolgens te verhuren aan gasten van het vakantiepark. Zelf hoeft u hier niks extra’s voor te doen, want onze professionele verhuurorganisatie ontzorgt u volledig. Zij regelen voor u de verhuur, facturatie en houden toezicht op uw vakantiewoning. Na vertrek van de gasten regelen zij ook de schoonmaak, zodat uw woning er weer perfect uitziet voor de volgende gasten. Het voordeel van het verhuren van uw recreatiewoning in Overijssel is dat u een aantrekkelijk rendement ontvangt op uw investering.

Meer informatie ontvangen over een vakantiehuis in Overijssel

Bent u enthousiast geworden over het kopen van een vakantiewoning in OverijsselOnze adviseurs geven u graag van een advies op maat. Plan een afspraak voor een bezoek op locatie of bel +31 572 331 377 met onze adviseur. Het is ook mogelijk om een brochure te ontvangen met uitgebreide informatie over een recreatiewoning kopen in Overijssel.

 
 

Ons aanbod vakantiehuizen die te koop zijn in Overijssel