Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Hof van Salland - Investeren
Vakantiehuis Sallandse Heuvelrug kopen

Vakantiehuis kopen - Sallandse Heuvelrug

 
  • Unieke ligging in Salland
  • Waardevaste investering
  • Luxe vakantievilla's

Vakantiehuis nabij de Sallandse Heuvelrug kopen

Een vakantiehuis nabij de Sallandse Heuvelrug kopen? Dat doet u bij Hof van Salland, een luxe vakantieresort gelegen in Hellendoorn. Al negen jaar op rij behoort Hof van Salland tot één van de beste vakantieparken van Nederland en dit ziet u terug in het hoge waarderingscijfer van een 9+. De populariteit van het park tezamen met de omgeving maken de woningen een geliefde bestemming voor vakantiegangers. Naast een heerlijke vakantiebestemming voor u zelf zijn de woningen ook geschikt om te verhuren. Mocht u een vakantiehuis in Salland kopen om te verhuren dan ontvangt u een aantrekkelijk rendement op uw investering. Momenteel zijn er bij Hof van Salland diverse luxe vakantievilla’s te koop, geschikt voor 4 tot 20 personen.

 
 

Vakantiehuizen bij Hof van Salland te koop

Bij Hof van Salland zijn er verschillende vakantiewoningen te koop. De vrijstaande vakantievilla’s zijn gelegen op ruime percelen van 300 tot 1200 m². Met de ligging in het buitengebied van Hellendoorn biedt de omgeving een grote diversiteit aan leuke uitjes voor jong en oud. De vakantiewoningen zijn van alle mogelijke gemakken voorzien. Een aantal woningen beschikken zelfs over luxe wellnessfaciliteiten, zoals een traditionele opgietsauna, sunshower en een whirlpool. De faciliteiten van zowel de woning als het vakantiepark zorgen ervoor dat uw vakantiewoning in Salland ook aantrekkelijk is om te verhuren. Het voordeel van het verhuren van uw vakantiewoning is dat u op uw investering een aantrekkelijk rendement kan ontvangen en hier hoeft u zelf niets voor te doen. Onze professionele verhuurorganisatie zorgt namelijk voor de beheer en onderhoud van uw woning. Zo kunt u zorgeloos genieten!

 
 
 

Recreatiewoning kopen in Salland op eigen grond

Wilt u graag ontsnappen aan de dagelijkse sleur en eropuit gaan wanneer het u uitkomt? Dan biedt het kopen van een recreatiewoning op eigen grond u deze mogelijkheid. U heeft dan een eigen plek om in de weekenden, vakanties of doordeweekse dagen te genieten van de Sallandse natuur. Wie wil dat nou niet? Wanneer u ervoor kiest om een dag op het vakantiepark te blijven, hoeft u zich niet te vervelen. Voor verkoeling en ontspanning kunt u terecht in het verwarmde buitenzwembad en voor de sportievelingen is er een all weather tennisbaan.

Wilt u graag een vakantiehuis op de Sallandse Heuvelrug kopen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Hof van Salland? Neem dan contact op met onze adviseur of plan een bezichtiging op locatie. Wij geven u namelijk graag met een advies op maat!

 
 

Het aanbod vakantiehuizen in Salland