Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Hof van Salland - Investeren
Investeren in een vakantiewoning

Investeren in vakantiewoning

  • Waardevaste investering
  • Aantrekkelijke huurinkomsten
  • Ontsnappingsmogelijkheid dagelijkse routine

Investeren in vakantiewoning in Overijssel

Bent u op zoek naar een waardevaste investering? Dan bent u bij Hof van Salland op het juiste adres. Op het luxe vakantiepark in Hellendoorn is het mogelijk om te investeren in een vakantiewoning. Hof van Salland geeft u een ontsnappingsmogelijkheid van de dagelijkse routine. Bij vakantieresort Hof van Salland heeft u een waardevaste investering in een recreatiewoning met uitstekende verhuurmogelijkheden. Het hoge waarderingscijfer van een 9+ en het feit dat Hof van Salland al 9 jaar op rij behoort tot een van de beste vakantieparken van Nederland, zorgen ervoor dat het een gewilde vakantielocatie is voor toeristen uit binnen- en buitenland.

Beleggen in een recreatiewoning

Indien u wilt beleggen in een vakantiehuis heeft u bij Hof van Salland op dit moment een beperkte keuze uit luxe vakantievilla’s  Een ding is zeker, u belegt in een vakantiewoning die is gebouwd met duurzame materialen en voorzien van hedendaagse gemakken en luxe faciliteiten. Op het park zijn er 2-, 4- en 6-persoons vakantiewoningen te koop. De lodges en villa's zijn voorzien van luxe wellnessfaciliteiten zoals een traditionele opgietsauna, sunshower en een whirlpool.

Waarom investeren in een vakantiewoning?

Investeren in een recreatiewoning heeft meerder voordelen. Financieel aantrekkelijk want de waarde van vastgoed kan in de loop der jaren stijgen plus uw vakantievilla levert huurinkomsten op. Daarnaast heeft u een vaste plek waar u even kunt ontsnappen uit de dagelijkse routine, bereikbaar binnen beperkte reistijd en een plek waar u met familie samen kunt komen en kunt genieten en nieuwe herinneringen kunt maken en oude kunt ophalen! Een tastbare investering.

Investeren met rendement

De stijlvolle villa’s op Hof van Salland, de parkfaciliteiten én omgeving lenen zich uitstekend voor de verhuur. Het vakantiepark is beoordeeld als een van de beste vakantieparken van Nederland en met de ligging in het unieke vakantiegebied Salland is het een aantrekkelijke vakantiebestemming. Met het verhuren van een vakantiewoning genereert u aantrekkelijke huurinkomsten. Zelf hoeft u zich geen zorgen te maken over de verhuur van de vakantiewoning. Onze professionele verhuurorganisatie zorgt voor het beheer en het onderhoud van de woning.  Zelf houdt u altijd de controle en toegang over uw vakantiewoning via direct contact met onze verhuurorganisatie.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om te investeren in een vakantiehuis of een belegging in recreatief vastgoed op Hof van Salland? Wij helpen u graag met een advies op maat. Plan een afspraak voor een bezichtiging op locatie of bel met onze adviseur.

Het aanbod vastgoedobjecten bij Hof van Salland