Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Hof van Salland - Investeren
Investeren in een vakantiewoning

Investeren in vakantiewoning

 
  • Waardevaste investering
  • Aantrekkelijk rendement
  • Alternatief voor sparen

Investeren in vakantiewoning in Overijssel

Bent u op zoek naar een waardevaste investering? Dan bent u bij Hof van Salland op het juiste adres. Op het luxe vakantiepark in Hellendoorn is het mogelijk om te investeren in een vakantiewoning. Hof van Salland geeft u een solide alternatief voor het traditionele (bank)sparen. Bij vakantieresort Hof van Salland heeft u naast een waardevaste investering een recreatiewoning met uitstekende verhuurmogelijkheden. Het hoge waarderingscijfer van een 9+ en het feit dat Hof van Salland al 9 jaar op rij behoort tot een van de beste vakantieparken van Nederland, zorgen ervoor dat het een gewilde vakantielocatie is voor toeristen uit binnen- en buitenland.

 
 

Beleggen in een recreatiewoning

Indien u wilt beleggen in een vakantiehuis heeft u bij Hof van Salland een ruime keuze uit verschillende luxe vakantievilla’s met meerdere mogelijkheden op gebied van rendementen en verhuurmogelijkheden. Een ding is zeker, u belegt in een vakantiewoning die is gebouwd met duurzame materialen en voorzien van hedendaagse gemakken en luxe faciliteiten. Op het park zijn er 4-, 6- of zelfs 20-persoons vakantiewoningen te koop. Sommige woningen zijn voorzien van luxe wellnessfaciliteiten zoals een traditionele opgietsauna, sunshower en een whirlpool.

Waarom investeren in een vakantiewoning?

Investeren in een recreatiewoning is een uitstekende manier om rendement te behalen op uw kapitaal. Tegenwoordig wordt het gezien als een alternatief voor (bank)sparen, zeker nu de spaarrentes vrijwel nihil of in sommige gevallen zelfs negatief zijn. Het grote voordeel van investeren in een vakantiehuis op een aantrekkelijke locatie, is de waardestijging van het vastgoedobject. Tevens levert uw investering indien u de woning verhuurt ook een aantrekkelijk rendement op.

 
 

Investeren met rendement

De stijlvolle villa’s op Hof van Salland lenen zich uitstekend voor de verhuur. Het vakantiepark is beoordeeld als een van de beste vakantieparken van Nederland en met de ligging in het unieke vakantiegebied Salland is het een aantrekkelijke vakantiebestemming. Met het verhuren van een vakantiewoning creëert u een aantrekkelijk rendement op uw investering. Zelf hoeft u zich geen zorgen te maken over de verhuur van de vakantiewoning. Onze professionele verhuurorganisatie zorgt voor het beheer en het onderhoud van de woning. Geheel ontzorgd kunt u genieten van uw investering. Zelf houdt u altijd de controle en toegang over uw vakantiewoning via direct contact met onze verhuurorganisatie.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om te investeren in een vakantiehuis of een belegging in recreatief vastgoed op Hof van Salland? Wij helpen u graag met een advies op maat. Plan een afspraak voor een bezichtiging op locatie of bel met onze adviseur.

 
 

Het aanbod vastgoedobjecten bij Hof van Salland