Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Hof van Salland - Investeren
Luxe vakantievilla kopen

Luxe vakantiewoning kopen

 
  • Luxe vakantievilla’s in Salland
  • Bestaande en nieuwe villa’s
  • Aantrekkelijke investering

Luxe vakantievilla kopen

Bent u zich aan het oriënteren om een luxe vakantievilla te kopen? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want u bent bij Hof van Salland aan het juiste adres. Hof van Salland heeft luxe vakantiewoningen te koop voorzien van alle gemakken en is één van de beste vakantieparken van Nederland. De populariteit van het park samen met de ligging in het unieke vakantiegebied Salland maken de woningen een gewild object zijn voor vakantiegangers. Naast een heerlijke vakantielocatie voor u zelf zijn de woningen ook uitstekende om te verhuren. Indien u een woning koop om te verhuren kunt u genieten van een aantrekkelijk rendement.

 
 

Luxe vakantiewoning kopen in Overijssel

Hof van Salland is een ruim opgezet resort met vrijstaande vakantievilla's op ruime percelen van 300 tot 1200 m². De ligging in het natuurrijke buitengebied van Hellendoorn biedt een diversiteit aan uitjes voor jong en oud. Momenteel is het mogelijk om een luxe vakantiewoning te kopen op het vakantiepark. De diversiteit in het aanbod van woningen maakt het mogelijk dat iedereen een luxe villa kan kopen die past bij zijn of haar wensen. Zo zijn er 4-, 6- of zelfs 20-persoons vakantiewoningen te koop. De woningen zijn van alle gemakken voorzien, waarvan sommige met luxe wellnessfaciliteiten. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van de luxe parkfaciliteiten. Denk hierbij aan een zwembad, tennisbaan, speeltuinen voor de kinderen en horecagelegenheden. Een villa kopen bij Hof van Salland is hierdoor ook uitermate geschikt als investeringsobject. Indien u de woning verhuurt behaalt u een uitstekend rendement op uw waardevaste investering.

 
 

Luxe vakantiewoning kopen voor de verhuur

Bij Hof van Salland kunt u een luxe villa kopen om deze vervolgens te verhuren aan gasten van het vakantiepark. Hierbij hoeft u zich geen zorgen te maken over de verhuur, want onze professionele verhuurorganisatie ontzorgt u hierbij volledig. Ze regelen de verhuur, facturatie en ze houden toezicht. Ook zorgen ze voor de schoonmaak na vertrek van uw gasten. Het grote voordeel van het verhuren van uw luxe villa is dat u op uw investering een aantrekkelijk rendement ontvangt.

 
 

Meer informatie over een luxe vakantievilla kopen

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van het kopen en of verhuren van een vakantievilla bij Hof van Salland? Wij helpen u graag met een advies op maat! Plan een afspraak voor een bezoek of bel +31 572 331 377 met onze adviseur. Het is ook mogelijk om een brochure te ontvangen met uitgebreide informatie over de luxe vakantiewoningen.

 
 

Onze luxe vakantievilla's