Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Hof van Salland - Investeren
Luxe vakantievilla kopen

Luxe vakantiewoning kopen

  • Luxe vakantievilla’s in Salland
  • Beperkt aanbod villa’s
  • Aantrekkelijke investering

Luxe vakantievilla kopen

Bent u zich aan het oriënteren om een luxe vakantievilla te kopen? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want u bent bij Hof van Salland aan het juiste adres. Hof van Salland heeft enkele luxe vakantiewoningen te koop voorzien van alle gemakken en is één van de beste vakantieparken van Nederland. De populariteit van het park samen met de ligging in het unieke vakantiegebied Salland maken de woningen een gewild object zijn voor vakantiegangers. Naast een heerlijke vakantie locatie voor u zelf en familie zijn de woningen ook uitstekend om te verhuren.

Bedrijfsmatige exploitatie van de villa/ lodge is verplicht. Hof van Salland Parkbeheer organiseert en beheert de exploitatie van a tot z voor u als eigenaar van een woning op Hof van Salland.

Luxe vakantiewoning kopen in Overijssel

Hof van Salland is een ruim opgezet resort met vrijstaande vakantievilla's op ruime percelen van 300 tot 1200 m². De ligging in het natuurrijke buitengebied van Hellendoorn biedt een diversiteit aan uitjes voor jong en oud. Momenteel is het mogelijk om een luxe vakantiewoning te kopen op het vakantiepark. De diversiteit in het beperkte aanbod van woningen maakt het mogelijk dat iedereen een luxe villa kan kopen die past bij zijn of haar wensen. Zo zijn er 2-, 4- en 6-persoons vakantiewoningen te koop. De woningen zijn van alle gemakken voorzien met luxe wellnessfaciliteiten. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van de luxe parkfaciliteiten. Denk hierbij aan een zwembad, tennisbaan, speeltuin en horecagelegenheden. Een villa kopen bij Hof van Salland is hierdoor ook geschikt als investeringsobject. De waarde van vastgoed kan in de loop der jaren stijgen plus uw bezit genereert huurinkomsten.

Luxe vakantiewoning kopen voor de verhuur

Bij Hof van Salland kunt u een luxe villa kopen om deze vervolgens voor bedrijfsmatige exploitatie aan te bieden. Hierbij hoeft u zich geen zorgen te maken over de verhuur, want onze professionele verhuurorganisatie ontzorgt u hierbij volledig. Hof van Salland Parkbeheer organiseert de verhuur, facturatie en houden toezicht. Ook zorgen ze voor de schoonmaak na vertrek van uw gasten. Het grote voordeel van het verhuren van uw luxe villa is dat u aantrekkelijke huurinkomsten ontvangt.

Meer informatie over een luxe vakantievilla kopen

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van het kopen en of verhuren van een vakantievilla bij Hof van Salland? Wij helpen u graag met een advies op maat! Plan een afspraak voor een bezoek of bel +31 572 331 377 met onze adviseur. 

Onze luxe vakantievilla's