Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Hof van Salland - Investeren
Wellness vakantiehuis kopen

Wellness vakantiehuis kopen

 
  • Luxe wellness vakantiehuizen
  • Sauna, Sunshower en whirlpool
  • Geschikt voor 4 - 6 personen

Wellness vakantiehuis kopen

Bij Hof van Salland kunt u een luxe wellness vakantiehuis kopen. Het vakantieresort is rustig gelegen in Hellendoorn en is de perfecte plek  om op ontspannen wijze te genieten van de wonderschone natuur. De ligging in het unieke vakantiegebied Salland, de gastvrijheid en de luxe vakantiewoningen met wellnessfaciliteiten zorgen ervoor dat het vakantiepark niet onopgemerkt is gebleven. Hof van Salland behoort al 9 jaar op rij tot de beste accommodaties van Nederland en het waarderingscijfer is een 9+.

Vakantieresort Hof van Salland en de omgeving heeft alles in huis voor een heerlijke ontspannen vakantie voor u en uw gasten. Op het luxe vakantiepark vindt u een tennisbaan, een verwarmd buitenzwembad en een heerlijk restaurant. Daarnaast biedt Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug tal van leuke uitstapjes voor jong en oud.

 

Ruim aanbod vakantiewoningen te koop

Hof van Salland heeft een ruim aanbod wellness huisjes te koop. De vrijstaande woningen zijn geschikt voor 4 tot 6 personen en voorzien van een traditionele opgietsauna, Sunshower en whirlpool.

Kies bijvoorbeeld voor de Hof van Salland Wellness Lodge XL, de ruim opgezette vakantiewoning is geschikt voor 4 personen en gebouwd op eigen grond. Naast de luxe wellnessfaciliteiten zijn de woningen stijlvol en modern ingericht en voorzien van alle gemakken. De open keuken is voorzien van moderne apparatuur en de royale woonkamer heeft gasgestookte open haard. De Wellness Lodge XL is te koop vanaf €279.000. v.o.n. incl. kavel.

Met een grotere samenstelling? Hof van Salland heeft ook een Wellness Lodge XXL, deze woning is geschikt voor 6 personen. Net als de 4-persoons woning is de Wellness Lodge XXL gelegen op een eigen kavel en voorzien van luxe faciliteiten. Er zijn 3 slaapkamers en 2 luxe badkamers. Met betrekking tot de wellnessfaciliteiten er is een traditionele opgietsauna, sunshower en een whirlpool. De Wellness Lodge XXL is te koop vanaf €310.000. v.o.n. incl. kavel.

 
 

Kopen en verhuren van een wellness huisje

Als u een vakantiehuis bij Hof van Salland koopt is het ook mogelijk om deze te verhuren. Indien u de vakantiewoning het gehele jaar door beschikbaar stelt voor verhuur kunt u een aantrekkelijk rendement behalen op uw investering. Voor de verhuur werken wij samen met een professionele verhuurorganisatie, Hof van Salland Parkbeheer. Naast het eigen boekingskanaal werkt de verhuurorganisatie samen met gerenommeerde touroperators om een zo hoog mogelijke bezetting te realiseren.  Zelf hoeft u zich geen zorgen te maken over de verhuur, want Hof van Salland Parkbeheer ontzorgt u hierbij volledig.

Wellness vakantiehuis kopen bij Hof van Salland

Benieuwd naar de luxe vakantiewoningen bij Hof van Salland en de mogelijkheden tot aankoop van een wellness huisje in Overijssel ? Plan een afspraak voor een bezoek op locatie of neem contact op met onze adviseur. 

 

Ons complete woningaanbod