Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Hof van Salland - Investeren
Hof van Salland investeren

Investeren

Aantrekkelijke investering op Hof van Salland

Investeren in een recreatievilla op Hof van Salland is een solide alternatief voor het traditionele (bank)sparen of beleggen. U koopt een luxe woning op eigen grond, met een aantrekkelijke jaarlijkse huuropbrengst en een vriendelijke fiscale behandeling. Wilt u meer weten over de investeringsmogelijkheden? Maak alvast uw afspraak op een eigen moment via het contactformulier. Of informeer naar onze open dagen. 

Woning naar wens

Op Hof van Salland heeft u de keuze uit verschillende stijlvolle villa’s met meerdere mogelijkheden op het gebied van verhuur en rendement. Alle woningen zijn voorzien van luxe hedendaags comfort, zoals vloerverwarming, een gasgestookte openhaard, traditionele opgietsauna en whirlpool. Daarnaast worden de woningen gebouwd van duurzame materialen, zodat er zeer weinig onderhoud nodig is. Dat zorgt voor een waardevaste, solide en betrouwbare investering. Ontdek zelf de voordelen van beleggen in recreatief onroerend goed op Hof van Salland. Neem contact op voor een afspraak.

 

Bekijk het aanbod nieuwe en bestaande villa's bij Hof van Salland

Wilt u meer weten over deze Vakantievilla? Ik ben Patricia en ik sta klaar om u van dienst te zijn. Tel 0572331377 of patricia@hofvansalland.com