Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Hof van Salland - Investeren
Zorgeloos verhuren

Verhuur zonder zorgen en geniet van uw rendement

 
  • Professionele verhuurorganisatie
  • Gerenommeerde touroperators
  • Alles-in-1 reserverings­systeem

Zorgeloos verhuren

Bij Hof van Salland kunt u zonder zorgen een vakantiewoning kopen om deze vervolgens te verhuren. Onze professionele verhuurorganisatie zal u volledig ontzorgen en regelt de verhuur en het beheer van uw vakantiewoning. Hierbij werkt onze verhuurorganisatie met een onafhankelijk reserveringssysteem van Booking Experts. Alles is gecentraliseerd in het systeem, zo heeft u zelf altijd de controle over en online toegang tot uw vakantiehuis. Daarnaast zijn wij als organisatie niet afhankelijk van één organisatie, maar werken we met meerdere touroperators. Dit zorgt ervoor dat u geen last heeft van sterke prijsschommelingen door promotieacties vanuit een overkoepelende organisatie. Ontdek de verhuurmogelijkheden van uw toekomstige vakantiewoning bij Hof van Salland.

 
 

Altijd inzicht via uw persoonlijke account

U krijgt als eigenaar een persoonlijk account waarmee u kan inloggen in het systeem van Booking Experts. Binnen het systeem is alle communicatie gecentraliseerd. Zo heeft u inzicht in uw reserveringen en facturen en leest u de beoordelingen van uw gasten. Daarnaast kunt u via het berichtensysteem met onze medewerkers van de verhuurorganisatie communiceren. Via uw persoonlijke account blijft u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen uw vakantiewoning. Mocht u zelf een keer gebruik willen maken van uw vakantiewoning, dan kunt u dit eenvoudig online aangeven via uw account.

 
Dashboard
Dashboard

Sterke samenwerking

Wij brengen uw vakantiewoning onder de aandacht bij potentiële boekers via onze eigen website en bij gerenommeerde touroperators. Hierdoor profiteert u van het succes van diverse, krachtige partijen en bent u niet afhankelijk van één organisatie. Het reserveringssysteem biedt door de real-time koppelingen met de touroperators altijd de juiste en actuele informatie omtrent uw vakantiewoning.

 
Touroperators
Touroperators - Mobiel

De voordelen op een rij

  • Transparant - U heeft altijd inzicht in onder andere de reserveringen, beoordelingen, uw rendement en meer.
  • Ervaar gemak - Ontvang op tijd uw opbrengsten met geautomatiseerde verhuurafrekeningen.
  • Communicatie - Alle communicatie verloopt via één centrale plek.
  • Onderhoud - Wij regelen alle werkzaamheden zodat uw vakantiehuis altijd klaar is om gasten te ontvangen.

De juiste marketing voor uw woning

Wij zetten ook online marketingactiviteiten in om potentiële boekers te bereiken. Deze activiteiten worden verzorgd door Booking Boosters. Dit marketingbureau is gespecialiseerd in het verzorgen van de online marketing voor kleine en grote bedrijven binnen de recreatiebranche en zijn verantwoordelijk voor de website en advertising van Hof van Salland. Alle marketing is hierbij gericht op onze eigen verhuurwebsite, dit zorgt ervoor dat wij niet afhankelijk zijn van touroperators. Via verschillende marketingstrategieën zorgt deze partner voor de online vindbaarheid en een boost van de reserveringen voor uw vakantiewoning.

Zorgeloos verhuren bij Hof van Salland

Onze professionele verhuurorganisatie in combinatie met hét alles-in-1 reserveringssysteem van Booking Experts en de online marketing via Booking Boosters zorgen ervoor dat u vakantiewoning in goede handen is en het gewenste rendement levert. U houdt altijd inzicht en de controle over uw eigen vakantiewoning via uw persoonlijke account. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Onze adviseur voorziet u graag van een persoonlijk advies.

Neem contact met ons op

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.