Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Hof van Salland - Investeren
Verhuurmogelijkheden

Uw recreatievilla?

Traditionele bouw, eigen grond

Verhuurmogelijkheden

GENIETEN EN RENDEMENT

Buiten uw persoonlijke voorkeuren voor het type villa waar u voor kiest op Hof van Salland zijn er nog twee belangrijke aspecten welke gemoeid zijn bij een aankoop van een villa.

EXPLOITATIE

Bedrijfsmatige exploitatie van de villa/ lodge op Hof van Salland is verplicht voor tenminste 220 dagen per jaar. Hof van Salland Parkbeheer is de verhuurorganisatie op Hof van Salland. U kunt de verhuur van uw villa online volgen. Via een persoonlijke inlogcode in het reserveringssysteem heeft u altijd inzicht in het verloop van de verhuur en de mogelijkheid de villa t.b.v. eigen gebruik voor verhuur te blokkeren. Teneinde een zo hoog mogelijke bezetting van uw villa te realiseren zet Hof van Salland Parkbeheer naast haar eigen boekingskanaal gerenommeerde touroperators in. Zo bent u voor de opbrengst van uw villa niet afhankelijk van 1 partij maar komen de boekingen via verschillende kanalen binnen.

De verdeling van de huurpenningen is als volgt:

  • 70% van de huurpenningen is voor u als eigenaar van de villa
  • 30% is voor het tot stand komen van de boeking, marketingkosten, provisie touroperators, in- en uitchecken van de gasten en administratieve afwikkeling.

Iedere maand ontvangt u uw deel van de gerealiseerde huurpenningen van uw villa.
Het reserveringssysteem werkt op basis van een prioriteit managementsysteem. Dit systeem zorgt automatisch voor een gelijkmatige verdeling van de boekingen, zodat alle villa’s zoveel mogelijk aan bod komen en er gestreefd wordt naar een gelijke omzet per villa. De boekingen kunnen positief beïnvloed worden door voorkeursboekingen en uiteraard ook door het zelf aanbrengen van gasten. Indien u uw villa het gehele jaar door beschikbaar stelt voor verhuur kunt u een aantrekkelijk rendement behalen.

Uitsluitend eigen gebruik is niet toegestaan.

Zwembad