Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Hof van Salland - Investeren
In de media

In de media: Business Class

Bij Business Class

Hof van Salland is regelmatig te gast bij Business Class. Rode draad in de items is het informeren over investeren in een recreatievilla op Hof van Salland. Op zondag 25 maart 2018 was Hof van Salland weer te gast bij Harry Mens. Benieuwd naar het verhaal? Via de afbeeldingen kijkt u deze en de vorige aflevering met Hof van Salland terug. Meer weten over de mogelijkheden voor uw eigen recreatievilla? 

Familiebedrijf

Hof van Salland, familiebedrijf met passie voor kwaliteit. Dat ziet u terug in alle facetten: vanaf het ontwerpen, het bouwen van de villa’s en de gehele exploitatie tot aan het ontvangen van de gasten. Een bedrijf met jarenlange ervaring in de recreatiesector, en innoverend in het doorontwikkelen van een vakantiepark dat ruimschoots voldoet aan de wensen en (hoge) eisen van zowel de hedendaagse gast als de gast in de nabije toekomst. Dit maakt investeren in een villa op Hof van Salland aantrekkelijk.

Locatie met bewezen concept
Hof van Salland is een ruim opgezet en bovenal groen park met traditioneel gebouwde vrijstaande villa’s. Dankzij het hoge serviceniveau, de klantvriendelijkheid en het vele persoonlijke contact genieten gasten van het optimale vakantiegevoel. Hierdoor weten ook steeds meer internationale gasten Hof van Salland te vinden.

Goed om te weten
✓ Centrale ligging in Salland met natuur in de buurt: Sallandse Heuvelrug, Lemelerberg, Hellendoornse berg en het Vechtdal
✓ Goede verhuurbaarheid in alle seizoenen, met flexibele aankomst- en vertrekdagen
✓ Standaard opgemaakte bedden, faciliteiten op het park en mogelijkheid tot extra service zoals Shuttleservice en Ontbijtservice 

Zelf ontdekken? 
Tijdens uw bezoek heeft u alle gelegenheid om het park, de villa’s en de faciliteiten te bekijken. U bent van harte welkom op de Open Dagen. Informeer hier naar de volgende Open Dag. Of maak een afspraak op uw eigen moment.  

Hier kijkt u het fragment van zondag 25 maart 2018 terug:

Hof van Salland bij Business Class op 25 maart 2018

Of bekijk hier het vorige fragment van zondag 12 februari 2017:

Hof van Salland bij Business Class op zondag 12 februari 2017