Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Hof van Salland - Investeren
Hof van Salland investeren

Luxe vakantievilla's

Met aantrekkelijk rendement

Inloggen voor eigenaren

Inloggen 

Via app.bookingexperts.nl kiest u voor ‘eigenaar’. Met uw mailadres en wachtwoord logt u direct in op uw eigen omgeving. Uw eigenarenlogin is ook altijd bereikbaar via www.hofvansallandinvesteren.nl (zie Login voor eigenaren onderaan deze pagina). 

Persoonlijke gegevens wijzigen

Als u ingelogd bent, staan aan de linkerkant uw persoonlijke gegevens zoals die bij het park bekend zijn. Wilt u hier een wijziging op doorvoeren? Klik op het e-mailadres in blauw en verstuur uw wijzigingen per mail naar onze receptie. Wij voeren de wijzigingen door, u ontvangt hiervan een bevestiging per mail terug. 

Facturen inzien

De facturen die u van Hof van Salland ontvangt, zijn via uw eigen pagina in te zien en kunt u downloaden en printen. Een factuur kan de status Openstaand, Betaald of Verlopen hebben. 
Klik op het factuurnummer om de factuur te openen. Links in het scherm ziet u waar en op welke periode de factuur betrekking heeft. U kunt de factuur bekijken, of downloaden voor uw eigen administratie. Rechts kunt u de betaalstatus van de factuur volgen.

Inloggen voor eigenaren
Aanpassen van persoonlijke gegevens
Facturen inzien voor eigenaren