Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Hof van Salland - Investeren
Hof van Salland investeren

Luxe vakantievilla's

Met aantrekkelijk rendement

Promoten, Reserveren en Beschikbaarheid voor eigenaren

 

Zodra u bent ingelogd, vindt u op uw eigenaren-pagina naast uw persoonlijke gegevens de knoppen Promoten, Reserveren en Beschikbaarheid. 

Promoten

Als u op de knop Promoten klikt, krijgt u een unieke code te zien. Wilt u uw eigen accommodatie promoten? Kopieer dan deze link en gebruik deze in uw mail naar mogelijke gasten of op uw eigen website. 

Wanneer op de link geklikt wordt, dan wordt het reserveringsformulier geopend van alleen deze eigen accommodatie. Een bezoeker kan vervolgens zelfstandig zijn of haar reservering plaatsen en afrekenen met het park. De juiste verdeling van de huurpenning voor u als eigenaar wordt automatisch meegenomen. 

Reserveren (eigen gebruik)

Als u uw woning wilt blokkeren voor eigen gebruik, kan dat via de knop Reserveren. U komt dan op het reserveringsformulier waar u de gewenste periode voor eigen gebruik aangeeft. De persoonlijke gegevens zijn al bekend, u hoeft deze niet verder in te vullen. Wilt u extra’s als bedlinnen of eindschoonmaak bijboeken? Klik op de knop Toevoegen in stap 2 van de boeking. Aanvullende kosten hiervoor kunt u daarna ook direct afrekenen. 

Beschikbaarheid

Wilt u meer weten over de bezetting van uw woning? Kies voor de knop Beschikbaarheid. Op het scherm ziet een kalender met legenda, waarbij u precies kunt zien wanneer uw villa verhuurd, vrij of gereserveerd voor eigen gebruik is

Promoten en reserveren voor eigenaren