Afm2 vrijstelling vergunning 1768x122
Afm1 vrijstelling vergunning 2357x80
Afm2 vrijstelling vergunning 1768x122
Afm1 vrijstelling vergunning 2357x80
Twents Saksische bouwstijl
Meerdere verhuurmogelijkheden
Twents Saksische bouwstijl
Meerdere verhuurmogelijkheden
Professionele verhuur
Uw tweede woning
Aantrekkelijke investering
Sportief en ontspannend

Second Home Beurs

 
 

Hof van Salland op Second Home Beurs

Droomt u van een tweede huis? Second Home Beurs in Jaarbeurs Utrecht is de beurs voor informatie en inspiratie. Deze beurs kent twee edities, gehouden in het voorjaar en in het najaar.  

Voorjaarseditie: 9 t/m 11 maart 2018
Van 9 t/m 11 maart 2018 vindt u Hof van Salland op de voorjaarseditie van Second Home Beurs in Jaarbeurs Utrecht. Komt u ook langs bij onze stand? Reserveer hier uw gratis tickets. 

Vakantie, belegging of allebei?
Genieten van Rust, Ruimte en Rendement. Een tweede huis op Hof van Salland leent zich uitstekend voor uw eigen (korte) vakantie. Daarnaast is het mogelijk uw woning voor verhuur beschikbaar te stellen. Graag vertellen we u meer over de mogelijkheden op het gebied van verhuur, rendement en fiscale voordelen. Komt u bij ons langs op Second Home Beurs? Of komt u alvast langs op het park zelf? Neem contact met ons op en maak alvast een afspraak.

Informatieve seminars
Vast onderdeel tijdens Second Home Beurs: de seminars, met sprekers die expert op het gebied van financiële, fiscale of juridische aspecten zijn. Goed om u in te verdiepen, want bij de aankoop van een vakantiewoning zijn die aspecten altijd van toepassing. Deze sprekers vertellen over een aantal praktische algemene zaken rondom de aanschaf en het bezit van een tweede huis. Kijk voor het programma van de seminars op de website van Second Home Beurs.

Second Home Beurs