Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Hof van Salland - Investeren
Hof van Salland investeren

Luxe vakantievilla's

Met aantrekkelijk rendement

Second Home Beurs

Hof van Salland op Second Home Beurs

Droomt u van een tweede huis? Second Home Beurs in Jaarbeurs Utrecht is de beurs voor informatie en inspiratie. Deze beurs kent twee edities, gehouden in het voorjaar en in het najaar.  

Voorjaarseditie: 9 t/m 11 maart 2018
Van 9 t/m 11 maart 2018 vond u Hof van Salland op de voorjaarseditie van Second Home Beurs in Jaarbeurs Utrecht. Komt u ook langs bij onze stand? Reserveer hier uw gratis tickets. 

Vakantie, belegging of allebei?
Genieten van Rust, Ruimte en Rendement. De verhuur van uw tweede huis op Hof van Salland biedt interessante voordelen voor rendement. Daarnaast is het mogelijk uw vila deels te gebruiken voor eigen gebruik. Graag vertellen we u meer over de mogelijkheden op het gebied van verhuur, rendement en fiscale voordelen. Komt u bij ons langs op Second Home Beurs? Of komt u alvast langs op het park zelf? Neem contact met ons op en maak alvast een afspraak.

Informatieve seminars
Vast onderdeel tijdens Second Home Beurs: de seminars, met sprekers die expert op het gebied van financiële, fiscale of juridische aspecten zijn. Goed om u in te verdiepen, want bij de aankoop van een vakantiewoning zijn die aspecten altijd van toepassing. Deze sprekers vertellen over een aantal praktische algemene zaken rondom de aanschaf en het bezit van een tweede huis. Kijk voor het programma van de seminars op de website van Second Home Beurs.

 
Second Home Beurs